Магазин

ВИДЕО: Андреј и Тамара со летен дует

ВИДЕО: Андреј и Тамара со летен дует

Стилистот и пејач Андреј Миске направи дует со  Тамара. Ова е нивна прва соработка.
Нивната песна насловена „До Крај” е нов производ од „Miskebeat Production“
Се работи на уште неколку песни, Миске подготвува  дует со Фанки Џи ,песната ќе биде насловена „Само Једном”. Исто така се работи на дует со познатиот ди- џеј Марк Стан од Париз

tamara cikarska