Магазин

ВИДЕО: Англиската верзија на евровизиската песна на Даниел

ВИДЕО: Англиската верзија на евровизиската песна на Даниел

Даниел Кајмакоски победи на „Скопскиот фестивал 2014“ кој се одржа во средата 12 ноември, со песната „Лисја есенски“.

Иако се уште не е конечна одлуката дали на Изборот за песна на Евровизија во Виена ќе се пее на македонски или на англиски, слушнете како звучи песната на англиски, па пресудете која ви се допаѓа повеќе: