четврток, 20 октомври 2016  |  Вести денес: 52

ВИДЕО: Анимација која ќе ве импресионира

flip-2

Последни вести

Јапонскиот уметник Моу Хитошу умее да раскаже цела една приказна преку своите анимации вметнатни во тефтерче.

Во продолжение можете да го погледнете видеото во кое се наоѓаат неколку негови анимации.

Најчитани вести