Македонија,Свет

ВИДЕО: Авион слета на автопат во Њујорк

ВИДЕО: Авион слета на автопат во Њујорк

Малиот авион слетал принудно на автопат во Бронкс во Њујорк, поради проблеми со моторот.

За време на несреќата во авионот имало тројца патници. Тие се здобиле со повреди откако леталото принудно слетало, само еден има посериозни повреди. Сите се пуштени на домашна нега.

Малиот авион слетал на дел од патот кој води до Бронкс.