Магазин

ВИДЕО: Авион „за влакно“ промаши рибарски брод

ВИДЕО: Авион „за влакно“ промаши рибарски брод

Оваа видео снимка која е снимена на рибарски брод во Гоја, Аргентина покажува драматичен момент кога авионот што летал мошне ниско за влакно успеал да ги промаши тројцата рибари.

Видеото било снимено од рибарскиот брод за време на локален фестивал во Фиеста дел Сурбуи, со помош на телефон и стап за селфи.

Одеднаш, како од никаде, се појавува авионот на само неколку метри над бродот.