Свет

ВИДЕО: Автомобил прегази дете, тоа стана и почна да оди!

ВИДЕО: Автомобил прегази дете, тоа стана и почна да оди!

Момченцето од оваа видео снимка навистина има среќа. Откако беше прегазено од автомобил шестгодишното дете само станало и продолжило да оди како ништо да не се случило.