Магазин

ВИДЕО: Баба нападна момче во лифт!

ВИДЕО: Баба нападна момче во лифт!

На ЈуТјуб се појави видео снимка направена во Кина, кога сигурносните камери снимиле седумдесетгодишна баба се обидува да бакне момче.

Тој ја туркал од себе, меѓутоа на снимката се гледа дека врата од лифтот е отворена, па на Интернет веќе се појавија коментари дека можеби станува збор за нејзиниот внук и дека не постоеле блудни намери.