Магазин

ВИДЕО: Баба ограби банка, украде елка

ВИДЕО: Баба ограби банка, украде елка

Оваа баба стана вистински хит на интернет. Таа ограби банка, но не украде пари, туку ја украде малата елка што стоеше на шалтерот.

Во Русија неколку дена по ред не губи на популарност видеото снимено од камерите за надзор во една од филијалите на „Сбербанк“. Погледнете го!