Балкан

ВИДЕО: Бабичка поминала две ноќи на дрво бегајќи од поплавите

ВИДЕО: Бабичка поминала две ноќи на дрво бегајќи од поплавите

Славна Лазиќ од околината на Обреновац ја отвори душата и раскажа како се спасила од поплавите кои го зафатија нејзиниот крај. Таа поминала две ноќи на дрво бегајќи од надојдената вода.

Таа толку живописно раскажува што ќе ве натера да се почуствувате како да сте биле цело време со неа и ќе ви се наежи кожата.