Магазин

ВИДЕО: Бабл ајлајнер – нов тренд во шминкањето

ВИДЕО: Бабл ајлајнер – нов тренд во шминкањето

Доколку и вие се уморивте од класичното нанесување ајлајнер и едноставно незнаете како да ја повлечете таа совршено рамна линија, шминкерката Џени Гонзалес има решение за вас.

Џени го осмисли бабл ајланерот (меур ајлајнер) и го сподели овој несекојдневен трик на нејзиниот Јутјуб канал.

Деталното упатство како да го нанесете овој ајлајнер, погледнете го во приложеното видео: