Магазин

ВИДЕО: Бакнежот на Мајли Сајрус и Кети Пери

ВИДЕО: Бакнежот на Мајли Сајрус и Кети Пери

Со сочен бакнеж контроверзната Мајли Сајрус и се заблагодари на нејзината колешка Кети Пери за присуството на нејзиниот концерт во Лос Анџелес.

Во нејзин стил, додека ја изведувала песната „I adore you“, се симнала од бината и ја привлекла Кети Пери кон себе по што следувал страстен бакнеж во уста.

Бакнежот Мајли го зачинила со провокативен коментирала „бакнав девојка и ми се допадна“, една од најпопуларните песни на Кети.