Магазин

ВИДЕО: Балканот повторно плаче – погледнете го документарецот за Тоше

ВИДЕО: Балканот повторно плаче – погледнете го документарецот за Тоше

Документарецот посветен за една од најголемите балкански музички ѕвезди, која започна да го освојува и светот, Тоше Проески попладнево премиерно беше емитуван на програмата на „Ал Џезира Балканс“.

Емисијата насловена како “Шест часа до небото“ ќе се обиде да направи досега најцелосен осврт на ликот и делото на Проески.

Видеото многумина нема да остави рамнодушни, а солзите ќе бидат неизбежен дел додека го гледате докуметарецот за прерано загинатиот Тоше.