Магазин

ВИДЕО: Балоните ги сака како жени, спие со нив и плаче ако пукнат

ВИДЕО: Балоните ги сака како жени, спие со нив и плаче ако пукнат

Во светот постојат навистина чудни работи и луѓе кои ги применуваат.

Еден од нив е и учителот за клавир Дејв Колинс (31), кој  ги сака балоните како да се жени.

Заљубен е во нив. Сака да ги допира, милува, љуби, сака да го припие телото до нив и вели дека ако покрај него нема балони не може да заспие.

Тој објасни дека љубовта меѓу него и неговите балони е чисто платонска и дека кога некој од нив ќе пукне тој жали како да му починал некој близок.