Магазин

ВИДЕО: Бавариа ги оживеа легендите Тупак, Елвис, Кобејн, Мерлинка…

ВИДЕО: Бавариа ги оживеа легендите  Тупак, Елвис, Кобејн, Мерлинка…

Славните  личности, кои починаа под мистериозни околности, се главни ликови во рекламата за пиво Баварија.

Одлична реклама на Бавариа во која ги оживеа одамна починатите легенди Курт Кобејн, Елвис Присли, Тупак Шакур, Брус Ли, Мерлин Монро и Џон Ленон.

Во новата реклама тие не се починати, туку среќно, и далеку од очите на јавноста живеаат на еден остров.