Магазин

ВИДЕО: Бела Хадид падна на коленици на модната писта

ВИДЕО: Бела Хадид падна на коленици на модната писта

Бела Хадид после низата успешни појавувања на модната писта во Њујорк, имаше болно паѓање на ревијата на Мајкл Корс.

19-годишната бринета падна на коленици пред стотици гости, благодарение на 15-сантиметарските црни сандали на платформа.

04

05

06

08

09

11

https://www.youtube.com/watch?v=bsrbBP5YW1o