Магазин

ВИДЕО: Бесрамница украде елка од дом за старци

ВИДЕО: Бесрамница украде елка од дом за старци

Камерите фатија на дело Британка која без срам украде новогодишна елка од дом за старци во Лондон.

Таа си имала план, пишуваат британските медиуми, па глумејќи дека посетува некој во домот, влегла внатре, а кога си одела си зела нешто за спомен, нивната божикна елка.

Елката, која таа ја украде, ја донела една од медицинските сестри кои работи во домот за нега на стари лица за да им ги разубави празниците .