Магазин

ВИДЕО: Бојадисајте велигденски јајца со зрна ориз

ВИДЕО: Бојадисајте велигденски јајца со зрна ориз

На оваа видеo снимка можете да погледнете уште еден интересeн начин за бојадисување велигденски јајца. Можете да ги бојадисате велигденските јајца брзо и едноставно со помош на неколку зрна ориз.

Погледнете…