Магазин

ВИДЕО: Босанецот со сладолед стана хит на социјалните мрежи

ВИДЕО: Босанецот со сладолед стана хит на социјалните мрежи

На Фејсбук профилот „Во живо од балканските улици“ се појави кратка видео снимка што за брзо време стана вистински хит. Погледнете како овој Босанец потпишан како Зајко од Бреза може да изеде цел сладолед за еден миг.

На видео снимката Босанецот изеде два сладоледа додека да трепнете, а сигурно без проблем може да победи и на маратон во јадење сладолед.