Магазин

ВИДЕО: Брус Ли доби наследник

ВИДЕО: Брус Ли доби наследник

Погледнете го ова четиригодишно момче од Кина, кое врти големи нунчаки и совршено го имитира легендарниот мајстор на боречки вештини и актерот Брус Ли.