Магазин

ВИДЕО: Цеца пееше на роденденот на Анастасија

ВИДЕО: Цеца пееше на роденденот на Анастасија

Цеца изјави дека роденденот на Анастасија беше весел и дека сите биле на нозе.

Јасно е дека сите имале и причина за да се забавуваат, затоа што за тоа се погрижи познатата српска фолкерка.

Погледнете како изгледаше атмосферата кога Цеца запеа на роденденот на нејзината ќерка.