Магазин

ВИДЕО: Цел ден ја шпионирал жената за да види зошто е уморна, на крај остана без текст

ВИДЕО: Цел ден ја шпионирал жената за да види зошто е уморна, на крај остана без текст

Многумина мислат дека мажите се тие што го носат поголемиот товар. Според една анкета спроведена во токио, жените ностат 7, 2 килограми во просек, што е два пати повеќе од она што го носат мажите во текот на цела седмица.

Дури 18 отсто од интервјуираните жени носат над 15 килограми.

Како поента на оваа приказна, овој краток филм го покажува денот на една млада мајка која што живее со својот сопруг и со синот. Нејзиниот сопруг ја шпионирал преку монитор, но останал без текст кога видел што навистина се случува во неговиот дом додека тој е на работа.

Погледнете и вие за што се работи!