Магазин

ВИДЕО: Цел град му приреди совршен ден на ова глувонемо момче

ВИДЕО: Цел град му приреди совршен ден на ова глувонемо момче

Мухарем е глувонемо момче. Тој секојдневно се соочува со тешкотии во комуникацијата со непознати. Еден ден, Мухарем забележал нешто необично. Цел град го знаел знаковниот јазик.

Погледнете што направиле за да му го направат денот совршен на Мухарем.