Магазин

ВИДЕО: Четири начини како да направите  турбан од марама

ВИДЕО: Четири начини како да направите  турбан од марама

Овој супер летен додаток ќе ви послужи на плажа кога сакате да ја заштитите главата  од сонцето, а пак да изгледате супер.

Марамите се идеален додаток за летно украсување. Ќе  ви ги заштитат косата и главата од сонцето. Ако сакате да се поигрувате со марама и да ја украсувате главата на овој начин, испробајте ги овие четири брзи начини што ги препорачува блогерката Килахмазинг.