Магазин

ВИДЕО: Чилеанската војска снимила НЛО?!

ВИДЕО: Чилеанската војска снимила НЛО?!

Чилеанската војска останала вчудоневидена кога снимила неверојатна глетка на небото.

На снимката може да се види НЛО на небото, но нејасно останува прашањето дали навистина не посетиле вонземјани.