Магазин

ВИДЕО: Човекот кој ќе ве насмее и расплаче истовремено

ВИДЕО: Човекот кој ќе ве насмее и расплаче истовремено

Човекот од оваа видео снимка е неверојатно талентиран. Тојсо помош на машина за куцање создава уметничи дела од кои навираат солзи, но и насмевка во исто време.

Имено, Пол Смит боледува од цербрална парализа. Но, тој со машината за куцање доздава неверојатни слики и цртежи кои можат да послужат како инспирација. Неговата упорност и истрајност се воодушевувачки и имаат огромна улога во неговиот живот, како и во животите на оние кои се грижат за него.