Македонија

ВИДЕО: Чудо: На ова дрво се појави ликот на Исус

ВИДЕО: Чудо: На ова дрво се појави ликот на Исус

Ликот на Исус Христос се појави на едно дрво после свлечиште кое се случило во областа Путумајо во Сан Франциско.

Оваа појава привлече голем број научници и над стотина посетители кои останале шокирани.
Голем број на корисници на друштвените мрежи се шегуваат во врска со оваа појава. Дали ова е некое чудо или пак само случајност?!
Погледнете го видеото…

Извор: Засе.мк