Магазин

ВИДЕО: Чудо на природата во Русија

ВИДЕО: Чудо на природата во Русија

На реката Медведица во Русија е снимен неверојатен природен феномен.

Руското чудо е забележано на  реката која со своето течење направила речиси совршен круг од мраз, кој се врти сам околу себе. Со силата на своите струи оваа река успеала да го скрши мразот, и сега го движи со својот тек, така што оди во круг.

Погледнете го ова чудо на природата: