четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 16

ВИДЕО: Да се знае кој има предност!

pozzarna

Последни вести

Општо познато правило е дека кога зад вас ќе се најде пожарникарско возило или Брза помош, тогаш треба да се потрудите да им ослободите простор.

Очегледно овој возач од Германија никогаш не слушнал за ова правило или пак нема чувство за итни ситуации, па така застанал на црвено светло и немал намера да се помести и да му ослободи пат на пожарникарското возило кое брзало!

Сепак сликата говори повеќе од зборовите. Погледнете!

Најчитани вести