Магазин

ВИДЕО: Дал отказ за да патува низ светот

ВИДЕО: Дал отказ за да патува низ светот

Откако заработил пари за следните три години, Крег Луис речил да даде отказ за да шета по светот.

Тој патувал автостоп, спиел на аеродроми и во возови, волонтирал во Африка, го посетил базниот камп на Монт Еверест.

Резултатот е интересно видео во кое креативниот авантурист е прикажан во 36 земји низ светот.