вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 17

ВИДЕО: Дали и вие ги извршувате овие секојдневни ситници погрешно?

Поговорката дека човоек се учи се додека е жив е по се изгледа точна. Тоа го докажуваат и секојдневните дејствија што повеќето луѓе ги извршуваат погрешно.

Tegla

Поврзани вести

Поговорката дека човоек се учи се додека е жив е по се изгледа точна. Тоа го докажуваат и секојдневните дејствија што повеќето луѓе ги извршуваат погрешно.

Погледнете во видеото како правилно да отворите конзерва, да исчистите лук, да ги врзете  чевлите, да ги споите каблите, да користите кујнска фолија итн.

Овие совети дефинитивно ќе ви го олеснат животот.

Најчитани вести