Магазин

ВИДЕО: Дали зајакот ќе успее да се спаси од лавината?

ВИДЕО: Дали зајакот ќе успее да се спаси од лавината?

Некои сноубордери сакаат да скијаат точно пред лавината за да го кренат адреналинот, но овој храбар зајак отиде еден чекор напред.

Тој успеа да помине буквално низ лавината. Погледнете го видеото!

Avalanche! Run Rabbit Run! from HELIPRO on Vimeo.