Магазин

ВИДЕО: Даниел уште еднаш го докажа својот талент

ВИДЕО: Даниел уште еднаш го докажа својот талент

Овации, одлични коментари од судиите и неверојатен настап, нашиот Даниел Кајмакоси уште еднаш докажа дека со право го нарекуваат „потенцијален победник“ на музичкото шоу Х фактор.

Ако го испуштивте неговиот настап, или уште еднаш сакате да уживате во ангелскиот глас на струшкото момче тогш погледнете го видеово.