Магазин

ВИДЕО: Детето кое за 2 минути го расплака светот

ВИДЕО: Детето кое за 2 минути го расплака светот

Оваа видео снимка е навистина емотивна и не остава никого рамнодушен.

Видеото кое трае 2 минути расплака милиони луѓе ширум светот. Истото е снимено според вистински настан што се случил во Ирак. Детето останало без мајка и сега мора да расте во сиропиталиштето.

Тоа со креда го нацрта она што му недостасува и ги растажи срцата на милиони гледачи.