сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Девет вежби од по 30 секунди за топење на салото на стомакот

Целта на овој тренинг е топење на салото на стомакот и намалување на обемот на половината. Се состои само од 9 вежби, а за секоја од нив е потребно да одвоите по 30 секунди.

vezba

Поврзани вести

Целта на овој тренинг е топење на салото на стомакот и намалување на обемот на половината. Се состои само од 9 вежби, а за секоја од нив е потребно да одвоите по 30 секунди.

Резултатите ќе бидат видливи само ако бидете упорни и вредни. Заборавете на мрзеливоста и подгответе се за летото!

Ова видео со вежби е прегледано 24 милиони пати!

Најчитани вести