Магазин

ВИДЕО: Диви животни помагаат во фотографирање

ВИДЕО: Диви животни помагаат во фотографирање

Фотографот Вил Барад Лукас додека престојувал во Боцвана направил неверојатни фотографии од диви животни.

Животните воопшто не се плашеле од него, туку скокале на него истражувајќи ги неговите уреди. Покрај него биле и заштитнички настроените родители кои на крајот одлучиле дека тој не претставува опасност за нивните потомци.

a1

a2

a3

a4

a5