недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 1

ВИДЕО: Досега невиден музички инструмент, ќе ве остави без текст

Овој талентиран музичар нашол нова намена за малите округли џамлии. Некои ги користат за игра, а некои од носталгија.

mashina-muzika

Поврзани вести

Овој талентиран музичар нашол нова намена за малите округли џамлии. Некои ги користат за игра, а некои од носталгија.

Но, овој човек најде сосема поинаква употреба за џамлиите од што ќе ви падне вилицата.

Мартин Молин ги употреби овие мали играчки за да направи музика. Погледнете ја машината што тој ја изградил за да создава музика. Ќе ве остави без текст!

Најчитани вести