Магазин

Видео: Доживеал нервен слом бидејќи татко му сакал да му ги „искоси“ видео игрите

Видео: Доживеал нервен слом бидејќи татко му сакал да му ги „искоси“ видео игрите

Најди работа!

Имај живот!

Со оставањето на оваа порака на таблата во собата на својот син, еден татко решил да го оттргне од играњето на видео игри, од кои тој бил зависен.

Младото момче доживува нервен слом, кога ќе види дека видео игрите му ги нема од неговата соба и дека ти се на тревникот во дворот. Но, најголемиот шок го доживува кога татко му ќе ги помине со косилка за трева.

Погледнете дали „преживеа“ некоја видео игра: