Магазин

ВИДЕО: Дуетот на Андруш и Наум Петрески, слушнете

ВИДЕО: Дуетот на Андруш и Наум Петрески, слушнете

Андруш Ангелковски, кој пред неколку месеци ја придоби македонската јавност пеејќи песни во својот камион сними дует со фолк пејачот Наум Петрески.

Иако тие двајца долго време се познаваат, ова е прва нивна заедничка песна.

Дуетот насловен како „Песна за верни другари“ може да го слушнете во продолжение.