Магазин

ВИДЕО: Двомесечно бебе кажува „те сакам“

ВИДЕО: Двомесечно бебе кажува „те сакам“

Ова бебенце кое има само два месеци, следејќи го својот татко успеало да ги повтори зборовите „те сакам“.

Погледнете…