Македонија

Видео: Џганот во македонскиот етер

Видео: Џганот во македонскиот етер

Уредникот на порталот „Окно“, соросовиот платеник Никола Гелевски целосно збесна во вчерашното издание на 24 Вести каде со пцовки, навреди и закани му се нафрли на Александар Пандов.

Гелевски “спобудале“ кога Пандов го нарече платеник на Владимир Милчин и Фoндацијата Отворено Општество. На прашањето дали неговиот портал добива пари од соросовата Фондација, Гелевски даде потврден одговор.

„Окно зема пари од СОРОС девет години неспорно, тука нема дисукусија“, вели уредникот на порталот, кој со поцовки и навреди возвраќа на констатацијата на Пандов дека е платеник на СОРОС.

Ниското ниво на култура и простиот речник на опозициските претставници можете ги ги видите и слушнете на следното видео: