Магазин

Видео: Едно поинакво возење на мотор

Видео: Едно поинакво возење на мотор

На Youtube се појави видео со девојка на мотор. Па што, ќе речат некои од вас…

Што добивате кога имате девојка во кратко здолниште на мотор и возачот ќе даде гас?

Погледнете: