Магазин

Видео: Едно роматично и несекојдневно запросување

Видео: Едно роматично и несекојдневно запросување

Едно романтично момче сакал да ја изненади својата девојка со романтично запросување на чамец. Додека се приближувале до обалата неговите другари извадиле голем натпис на кој било напишано големото прашање, а момчето и понуди прстен на девојката.

Девојката очигледно била пресреќна кога го видела прстенот, но неколку секунди подоцна среќата прераснала во шок, кога прстенот летнал од раката на момчето.

Погледнете во видеото што точно се случи.