Македонија

ВИДЕО: Едноминутен молк за загинатите херои

ВИДЕО: Едноминутен молк за загинатите херои

Големиот народен собир „Силна Македонија“ пред Собранието на Република Македонија започна со едноминутен молк во чест на загинатите херои кои минатиот викенд загинаа во битката против терористите во Куманово.