Магазин

ВИДЕО: Едноставни вежби за тенок струк

ВИДЕО: Едноставни вежби за тенок струк

Иако генетскиот фактор е мошне важен, сепак и овие едноставни вежби за тенок струк може да ви помогнат да го постигнете посакуваниот изглед.

Девојка вежба вежби за стомачни мускули
Вежби за тенок струк

Овие две вежби ги ангажираат целокупните стомачни мускули и загарантирано помагаат за обликување на стомакот.

Оние што имаат фигура на песочен часовник, ги сметаме за совршени, а нив ги краси рамниот и обликуван стомак и тенкиот струк што се сон на секоја жена.

Сепак, по се изгледа токму овој дел од телото бара најмногу вежбање, а резултатите мошне тешко се постигнуваат. Најчестата грешка што речиси сите жени ја прават е вежбањето само на горните и долните стомачни мускули, а занемарување на оние што на половината и’ даваат тенок и затегнат облик.

Затоа еве две едноставни вежби што ги ангажираат токму тие мускули и даваат неверојатни резултати. Во следното видео погледнете ги споменатите вежби за тенок струк.