Магазин

ВИДЕО: „Ех, што немам пиштол“

ВИДЕО: „Ех, што немам пиштол“

Сите беа весели и горди на пласманот на српската репрезентација во финалето на Светското првенство во кошарка.

Така и оваа бабичка видно расположена славеше со музика.

Погледнете…