недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

ВИДЕО: Ексклузивно интервју со Томаж Петрањ од Филмската академија во Прага

tomaz-petranj

Поврзани вести

Томаж Петрањ е дел од професорскиот тим на Филмската академија во Прага, еминентна филмска школа, петта по старост во светот.

И Петрањ лично и академијата во Прага помогнаа во Република Македонија да се основа Институт за филм – Филмска академија во Охрид.

Томаж Петрањ е дел и од професорскиот тим на академијата во Охрид.

Најчитани вести