среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Експлозија на бес – љубоморна сестричка го сака целото внимание само за себе!

beba_768134S1

Последни вести

Иако на различни начини родителите се обидуваат да го поготват детето на раѓањето на братче или сестриче, многу често се сретнуваат со проблемот- љубомора.

Љубоморните испади се чести и само мал број деца навистина се воодушевени од тоа што во нивниот дом доаѓа нов член и им ја зема целата родителса љубов што дотогаш била насочена само кон нив.

Двегодишната Пипер се нашла во иста ситуаија, а нејзината реакција на новороденото бебе ја снимил нејзиниот татко.

Најчитани вести