Македонија,Крими хроника

ВИДЕО: Ем протестира, ем фрла камења кон демонстрантите

ВИДЕО: Ем протестира, ем фрла камења кон демонстрантите

Порталот „Шпрехја“ објави видео снимка од протестите за случајот „Монструм“ на која може да се забележи како еден ист човек прво е на чело на демонстрантите и протестира со нив, а потоа застанува на страната на полицајците и фрла камења кон демонстрантите.

Веднаш по фрлањето камен кон демонстрантите е тргнат зад полицијата од страна на еден полицаец.