Магазин

ВИДЕО: Емотивно збогување на фотографот и неговото куче

ВИДЕО: Емотивно збогување на фотографот и неговото куче

Kраткиот емотивен филм „Денали“ ќе ви ги насолзи очите. Тој ја прикажува специјалната врска меѓу фотографот Бен Мун и неговото куче Денали, кое било покрај него во добро и лошо цели 14 години.

Вистинската приказна е раскажана од перспектива на кучето, кое починало по снимањето на видеото.

Погледнете…