Магазин

Видео: ЕПЛ објасни зошто Ајфон 6 може да се искриви

Видео: ЕПЛ објасни зошто Ајфон 6 може да се искриви

После излегувањето на новиот Ајфон интернетот се преплави од различни видео снимки и фотографии каде се прикажува како новиот модел на Епл се свиткува.

Направен е тест на новиот модел на Ајфон со кој паѓаат во вода сите шпекулации за издржливоста на најновиот модел на компанијата Епл.

Во продолжение ви го пренесуваме видеото на кое е прикажува издржливоста на новите телефони Ајфон6 и Ајфон6+…